fbpx

Boks klub ,,Srpska čast” otvara vrata novim članovima

Bokserski klub ,,Srpska čast” je prvi i jedini boks klub u Vranju, koji je za kratak period svog postojanja i uspehe koje je postigao  osvojio dosta fanova, kako u Vranju, tako i širom Srbije.

Bokserski klub ,,Srpska čast” se deklariše kao škola klasičnog boksa. Pre svega, svojim članovima omogućava da treniraju u skladu sa svojim mogućnostima i boksom se bave rekreativno, amaterski ili profesionalno.

Ono što posebno motiviše članove da daju i više od maksimuma na treninzima pored vrhunskih sportista koji ih treniraju, jeste nova i adekvatno prilagođena oprema u prostoru od preko 100 metara kvadratnih.

[envira-gallery id=”4377”]

Dokaz da su uslovi za treniranje odlični kao i vrhunska stručnost trenera, svedoče i uspesi ovog kluba u vidu osvojenih brojnih pehara i medalja, kako samih instruktora tako i članova kluba.

Klub je do sada osvojio preko 20 medalja i desetine pehara za prva tri mesta, te sa jakim intuzijazmom pozivaju sve zainteresovane da im se priključe jasnom porukom: ,,Dođite da od vas napravimo šampione!”.

 

Svi koji žele da postanu šampioni i treniraju za ,,Srpsku čast”, mogu se informisati i poslati poruku putem facebook profila Boks klub ,,Srpska čast” Vranje, putem mail-a bksrpskacastvranje@gmail.com, na broj telefona 066/556-66-06 ili doći lično u Sutjeskinu 34 (kod Amam-a).

Slične vesti