fbpx

BESPLATANA EDUKACIJA ZA FINASIJSKE I RAČUNOVODSTVENE SLUŽBE U JAVNOM I PRIVATNOM SEKTORU Popis imovine i obaveza za 2019. godinu i druge zakonodavne aktuelnosti

Besplatan stručni skup u organizaciji kompanije Paragraf održaće se u kongresnom centru hotela Tami Residence u Nišu, 29.11.2019. godine. Niš je još jedan u nizu od 12 gradova u Srbiji u kojima će Paragrafovi stručnjaci za pravilnu primenu propisa govoriti na najaktuelnije teme u vezi sa krajem poslovne godine. Edukacija će se odvijati u dve sale, odvojeno za privatni i javni sektor.

U javnom sektoru učesnići će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim izmenama propisa i aktuelnim pitanjima od značaja za rad javnog sektora, novinama u oblasti obračuna plata i drugih primanja, procedurama za redovan godišnji popis imovine i obaveza za 2019, kao i sa početkom primene novog Zakona o javnim nabavkama, sa posebnim osvrtom na propise kojima se uređuju javne nabavke prilikom organizovanja i izvođenja nastave u prirodi i ekskurzija.

U privatnom sektoru će biti reči o najnovijim izmenama i dopunama poreskih zakona, kao i o novim zakonima o računovodstvu i o reviziji. Pored toga, na savetovanju će biti reči o poresko-računovodstvenim pitanjima koja su aktuelna na kraju svake poslovne godine (PDV tretman manjka i rashoda dobara, izdaci za reklamu i reprezentaciju, popis imovine i obaveza itd.)

Iako je prisustvo ovom edukativnom skupu besplatno neophodna je registracija učesnika koja se može obaviti na internet stranici organizatora. Sve detaljne inofrmacije o ovom korisnom događaju možete pronaći na linku paragraf.rs/savetovanja.html.

Slične vesti