fbpx

Anđela Mladenović najzad ima svoju sobu o kojoj je dugo maštala. Humanost pre svega!

Anđela Mladenović ima samo 10 godina. Živi sa majkom. Tokom zime je izgubila oca, koji je preminuo od posledica smrzavanja, od onda ih ibilazi deda, kako ne bi bile same. Dok je Anđelin otac bio živ, brinuo je o sredstvima za život za celu porodicu, radeći u nadnici.

Trošna kuća u kojoj su Mladenovići živeli nalazi se u blizini šume. Sa druge strane kuće okruživale su ih livade i poneka komšijska kuća koja je napuštena. Bili su udaljeni od civilizacije.

Nenad Zlatanović, predsednik Koordinacionog centra DBA u Vranju, dirnut životnom pričom devojčice, pokrenuo je humanitarnu akciju.

Anđela je jedno divno dete, a život je baš bio surov prema njoj. Ideja je bila da se porodici kupi kuća u Vlasu. Našli smo na jednu ponudu, kuća sa placem košta 10.000 evra. Trud se isplatio, i za manje od mesec dana dočekali smo useljenje.
Anđelin život se sada promenio, presrećna je, jer je dobila svoju sobu i beskrajno se zahvaljuje. Hvala donatorima koji su želeli da ostanu anonimni, kao i svima koji su bili uključeni u ovu akciju da Anđeli obezbedimo krov nad glavom i ulepšamo detinjstvo. Nećemo stati ovde, nastavljamo da pomažemo Anđeli kao i drugoj deci kojima je pomoć potrebna
– naglasio je Zlatanović.

Slične vesti