fbpx

AK ,,Vranjski maratonci” pozivaju sve zainteresovane da se priključe pripremama za ,,Trku zadovoljstva”

AK ,,Vranjski maratonci” će povodom predstojećeg ,,Trećeg vranjskog polumaratona” i ,,Trke zadovoljstva” organizovati zajedničke treninge dva puta nedeljno za sve one koji bi želeli da se na adekvatan način pripreme za predstojeći događaj. Zajednički treninzi će se održavati sredom u 19.00 časova i nedeljom u 09.00 ispred Sportske hale. Ujedno ovo je i pozivnica da se pridružite aktivnostima AK Vranjski maratonci radi učešća na trkama tokom godine.

Za polumaratonsku trku i trku od 10km možete se prijaviti preko linka https://trka.rs/event/129/ gde ćete dobiti instrukcije o načinu prijave i uplati startnine. Ukoliko imate problema sa prijavom možete se obratiti AK ,,Vranjski maratonci” preko fb profila.

Podsećamo da će se u okviru ,,Trećeg vranjskog polumaratona” održati i trka zadovoljstva u dužini od 5km.

Trasa trke zadovoljstva izgleda ovako:

– Šetalište ispred robne kuće – Ive Lole Ribara – Partizanska – Sime Pogačarevića – Kolubarska – Proleterskih brigada – okret kod Francuske ulice i nazad ulicom Proleterskih brigada – autobuska stanica – Kralja Stefana Prvovenčanog do robne kuće – .

Za trku zadovoljstva učešće je besplatno i nije potrebna prijava već samo da se pojavite na start trke u nedelju 30. juna u 18:00 časova. Brojeve za trku zadovoljstva možete preuzeti na dan trke u zoni starta.

Pored ove trke biće organizovana i trka za najmlađe o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Grad Vranje po treći put organizuje ovakav vid sportske manifestacije gde učešće u organizaciji uzimaju Sportska hala, Sportski savez grada Vranja i AK Vranjski maratonci.

Slične vesti