fbpx

AiKido klub ,,Fudošin” prima nove članove

Ukoliko želite da naučite da se adekvatno odbranite, treningom usavršavate svoje motoričke sposobnosti i pronađete sklad između uma i tela, Ki AiKido klub ,,Fudošin” je prava stvar za Vas.

Ki aikido klub ,,Fudošin ” iz Vranja je otvoren za primanje novih članova. Tehnike su nenasilne i skladne, a imaju za cilj da zaštite od napada, a ne da nekog povrede.

Za sve one koji nisu dovoljno upućeni o ovoj borilačkoj veštini, Aikido je japanska borilačka veština koja se zasniva na ideji ne sukobljavanja. Cilj vežbanja je očuvanje i poboljšanje zdravlja, kao i razvijanje pozitivnog mišljenja i pozitivnih osobina. Ova borilačka veština nas uči zdravom načinu života, ispravnom odnosu prema ljudima i prirodi, tehnikama samoodbrane koje nisu opasne po život, raznim tehnikama disanja i samokontrole, kao i rukovanju japanskim tradicionalim oružjem.

Treninzi u klubu ,,Fudošin” se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 20:00 do 21:00h u Gračaničkoj br. 2 (sala Mesne zajednice kod Mačkine česme), a instruktor je master AiKidoa Srđan Arsić.

Svi zainteresovani mogu doći lično u prostorije na navedenoj adresi ili kontaktirati preko facebook grupe, ili na broj telefona 064/89-07-648

Slične vesti