fbpx

Aca Lukas, Galija, Sanja Ilić i Balkanika i folklorne grupe na Danima preobraženja

Koncerti poznatih muzičkih izvođača, nastupi folklornih grupa, moto skup i sveta liturgija, čine program ovogodišnje manifestacije Dani preobraženja koja će biti održana 17, 18. i 19. avgusta u Kozjem Dolu kod Trgovišta.

Prvog dana manifestacije 17. avgusta sa početkom u 19 časova biće svečano otvorena manifestacija, a nakon petnaest minuta koncert će održati Miki Mećava i trubači. U 20 časova planiran je koncert Nemanje Anđelovića Zvezde Granda, Jellene i Terapije benda. U 21.30 časova koncert će održati grupa Ministarke, dok će od 23 časova nastupiti Radijacija 017 bend.

Druge večeri manifestacije u 18 časova počeće praznično bdenije, zatim u 19 časova moto skup, a u 20 časova nastupiće vranjska grupa Jolly Jumper. U 21 čas koncert će održati grupa Galija, a u 23 časova počeće žurka i DJ Selecta.

Program poslednjeg dana manifestacije 19. avgusta počeće u 9 časova kada je planirana liturgija, a od 10 časova tradicionalni sabor. U 15 časova počeće kulturno-umetnički program i nastupi KUD „Pervaz“ iz Trgovišta, KUD „Srpski vez“ iz Kumanova, „Mladost” iz Bosilegrada i „Bora Stanković“ iz Karavukova, kao i Kole car – nastup na izvornim instrumentima.

U 20 časova biće održan koncert grupe Sanja Ilić i Balkanika, a u 21.30 časova koncert će održati pop-folk pevač Aca Lukas.

Organizator manifestacije je opština Trgovište u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Trgovište.

J.R.

Slične vesti