fbpx

3x besplatno šminkanje za maturantkinje: make up artisti ovog puta poklanjaju šminkanje maturantkinjama koje to ne mogu sebi da priušte

Epidemija koronavirusa je na trenutak poremetila, kako naše živote, tako i planove. Svi znamo koliko je proslava mature važan i poseban događaj za naše maturante. Još uvek se dovodi u pitanje hoće li proslave biti ili neće.

Mi se iskreno nadamo da hoće, jer su to uspomene koje ostanu za ceo život.

U vezi s tim, fantastičan trio šminkerki iz Vranja nas podseća koliko je humanost važna, te iz tog razloga poklanjaju po jedno šminkanje maturantkinjama koje nisu u mogućnosti da sebi priušte tako nešto. Nastavite da nas čitate kako biste se upoznali sa devojkama.

SARA POPOVIĆ

Sara Popović

Ćao, moje ime je Sara, imam 21 godinu, student sam ekonomije i iz Vranja sam. Ljubav prema šminkanju sam otkrila još u drugoj godini srednje škole, kada sam i počela da se edukujem na tom polju. U početku mi je bio pravi izazov da našminkam sebe onako kako želim, onda je taj izazov počeo da raste, te sam vežbala na mami, rodbini i drugaricama. Učila sam, vežbala, eksperimentisala, a onda pre oko godinu dana, nakon završenog kursa, i zvanično počela da se bavim šminkanjem. Nedavno sam posetila i masterclass kod Kristine Uhelji.

MILICA STANOJKOVIĆ

Milica Stanojković

Milica Stanojković je iz Vranja, takođe, ima 22 godine, a šminkanjem se bavi od svoje 19. godine.

– Šminkanje je, jednostavno, ljubav! Šminka služi da istaknemo ono najlepše na licu, a sakrijemo neke manje nedostatke. Činjenica je da mi, šminkeri, nismo i plastični hirurzi. Volite sebe i sa šminkom i bez nje – naglasila je Milica za naš portal.

MARIJA TASIĆ

Marija Tasić

Marija Tasić, iz Vranja, ima 29 godina. Završila je ekonomsku školu i Obuku vojske Srbije. Pored toga, završila je i školu za šminkere, kao i tri mastera u svetu šminkanja. Ovim poslov se bavi četiri godine. Kako Marija ističe za naš portal, svoj posao voli i u njemu se najbolje pronalazi. A ništa lepšte nego kada radite nešto što volite, zar ne?

Nadamo se da vam se dopadaju naše devojke, jer za vas uvek biramo najbolje!

Ukoliko si baš ti jedna od devojaka kojoj je potrebna šminka za predstojeću maturu, ili imaš takvu drugaricu, poznanicu, sestru, slobodno se obrati jednoj od pomenutih devojaka kod koje bi volela da se šminkanje ostvari, a one će same proceniti kome je ono zaista najpotrebnije.

Humanost bila, jeste i biće najvažnija stvar!

Slične vesti